CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ

EL PATRIMONI CULINARI

Autor: FÀBREGA I COLOM, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ

CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ

20,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PUBLICACIONES DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE
Publicación:
25/03/2019
Colección:
GASTRONOMÍA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Jaume Fàbrega ens proposa en aquesta obra un interessant recorregut per la cultura culinària i gastronòmica valenciana, des de lactualitat, però tenint ben present la nostra tradició secular i, molt especialment, el context gastronòmic mediterrani: una diversitat de cuines que comparteixen ingredients, bases, plats i tècniques que són comunes i, alhora, prou diferenciades, amb una personalitat i una idiosincràsia gastronòmica …

Jaume Fàbrega ens proposa en aquesta obra un interessant recorregut per la cultura culinària i gastronòmica valenciana, des de lactualitat, però tenint ben present la nostra tradició secular i, molt especialment, el context gastronòmic mediterrani: una diversitat de cuines que comparteixen ingredients, bases, plats i tècniques que són comunes i, alhora, prou diferenciades, amb una personalitat i una idiosincràsia gastronòmica pròpia. Aquest és un llibre per a llegir, però també per a cuinar. La primera part és una reflexió al voltant de la nostra tradició gastronòmica, farcida de referències literàries, etnogràfiques i antropològiques i observacions de caràcter cultural, sociològic i polític. La segona part ens ofereix una selecció de receptes tradicionals, autèntiques per tant, fàcilment realitzables, amb indicació dingredients, forma delaboració detallada i una gran quantitat dobservacions que arrepleguen la riquesa i la heterogeneïtat del patrimoni gastronòmic valencià.
Leer más

Más libros de FÀBREGA I COLOM, JAUME

Más información del libro

CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ

Editorial:
PUBLICACIONES DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9717-656-9
EAN:
9788497176569
Nº páginas:
520
Colección:
GASTRONOMÍA
Lengua:
CATALAN
Alto:
220 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Jaume Fàbrega i Colom (Vilavenut, Pla de lEstany, 1948) és historiador, escriptor, crític dart, periodista i gastrònom. Ha sigut professor de la Universitat de Girona i de lEscola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB i ha impartit cursos de doctorat i màsters sobre gastronomia en les universitats dAlacant, València, UCE i altres centres acadèmics. És autor de més de setanta llibres i quatre enciclopèdies de gran format, considerades obres de referència. Ha rebut, entre altres, els premis Robert de Nola, Jaume Ciurana, Raïm dArgent, Nadal de Gastronomia, Josep Mercader, el Premi dHonor de la Chaîne des Rôtisseurs, el Premi dAssaig dAndorra, el Rovira i Virgili i el Carlos Sarthou dAssaig de Xàtiva. En set ocasions ha obtingut el Gourmand World Cookbook Awards.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar