CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ
EL PATRIMONI CULINARI
Autor: FÀBREGA I COLOM, JAUME
Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL
CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ
20,00€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- PUBLICACIONES DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE
- Publicación:
- 25/03/2019
- Colección:
- GASTRONOMÍA
- Ver ficha completa
Sinopsis
Jaume Fàbrega ens proposa en aquesta obra un interessant recorregut per la cultura culinària i gastronòmica valenciana, des de lactualitat, però tenint ben present la nostra tradició secular i, molt especialment, el context gastronòmic mediterrani: una diversitat de cuines que comparteixen ingredients, bases, plats i tècniques que són comunes i, alhora, prou diferenciades, amb una personalitat i una idiosincràsia gastronòmica …
Más libros de FÀBREGA I COLOM, JAUME
Más información del libro
CUINA I CULTURA DEL GUST AL PAÍS VALENCIÀ
- Editorial:
- PUBLICACIONES DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE
- Fecha Publicación:
- 25/03/2019
- Formato:
- Cambiar formato
- ISBN:
978-84-9717-656-9
- EAN:
9788497176569
- Nº páginas:
- 520
- Colección:
- GASTRONOMÍA
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 220 mm
- Ancho:
- 150 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- COCINA GRAL
FÀBREGA I COLOM, JAUME
Jaume Fàbrega i Colom (Vilavenut, Pla de lEstany, 1948) és historiador, escriptor, crític dart, periodista i gastrònom. Ha sigut professor de la Universitat de Girona i de lEscola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB i ha impartit cursos de doctorat i màsters sobre gastronomia en les universitats dAlacant, València, UCE i altres centres acadèmics. És autor de més de setanta llibres i quatre enciclopèdies de gran format, considerades obres de referència. Ha rebut, entre altres, els premis Robert de Nola, Jaume Ciurana, Raïm dArgent, Nadal de Gastronomia, Josep Mercader, el Premi dHonor de la Chaîne des Rôtisseurs, el Premi dAssaig dAndorra, el Rovira i Virgili i el Carlos Sarthou dAssaig de Xàtiva. En set ocasions ha obtingut el Gourmand World Cookbook Awards.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
ARGUIÑANO, KARLOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS CON AIRFRYER REALFOODING
SACRISTÁN, LAURA12,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA BIBLIA PARA MINICHEFS DE MASTERCHEF JUNIOR
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF. EL ARTE DE LA COCINA ESPAÑOLA
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DISFRUTA DE LA REPOSTERIA
OBREGON, ALMA20,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
HARRY POTTER. EL LIBRO DE COCINA OFICIAL
WIZARDING WORLD, J.K. ROWLING19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
SUPERFÁCIL FREIDORA DE AIRE AIRFRYER
CASTELLO, LELIA9,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA REVOLUCIÓN DE LA GLUCOSA: EL MÉTODO
INCHAUSPÉ, JESSIE19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis recetas con freidora de aire
RODRIGUEZ RODRIGUEZ, PAMELA19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES. VOL 2, LA
SEGNIT, NIKI23,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO